User: Password:
   Keep me logged in.
Register  |  I forgot my password
Custom Search
YuPortal » Vitamini/ Čajevi/ PreparatiArticle Details for »

Zdravlje je bogatstvo-sačuvajmo ga!

Date Added: June 08, 2012 04:12:27 AM
Author: scepo123
Category: Zdravlje i medicina: Vitamini/ Čajevi/ Preparati

Istina je.

Tek kada obolimo, počinjemo istinski svoj cijeniti život.

Sve što služi očuvanju, produljenju i obogaćenju našeg zdravlja pametan je i dobar ulog i nagradit će nas višestruko se kroz godine!

Naše zdravstvene tegobe najčešće nisu usamljene već se nadovezuju jedna na drugu, a svaki problem ponaosob je višeslojan i ima svoje specifičnosti. Upravo s tog stajališta polazi CaliVita Int. predstavljajući svoj široki asortiman proizvoda, ponosno ističući jedinstvene proizvode dostupne samo preko CaliVite Int. Podržavamo teoriju kako je potrebno liječiti uzrok, a ne posljedice, te upravo s tim pristupom uspješno postojimo već 20 godina i kao najvažniji uspjeh – brojimo zadovoljna i nasmijana lica naših korisnika! 

Narušavanjem svog zdravlja gubimo iz vida životne radosti te ugrožavamo sami svoju egzistenciju i upravo tada biti zdrav postaje naš imperativ.

Čist zrak, voda i zemlja preduvjet su naše sreće i zdravog života. Mnogi zdravstveni problemi današnjice povezani su upravo s problemima zagađenja. Stoga, povremena detoksikacija našeg organizma postaje sve veća potreba svakog čovjeka. CaliVita Int. upravo u tu svrhu, ponosno predstavlja svoj jedinstveni proizvod na tržištu :

Ocean 21 kao Iscjelitelja 21 stoljeća. Ovaj tekući koncentrat  odličan je izvor vitamina, minerala, aminokiselina. Posebno ističemo biljne ekstrakte koje sadrži : aloju, osam vrsta morskih algi, taheebo, ciklu, mrkvu i brusnicu.

Ocean 21 predstavlja pravi eliksir za zdravu i jaku krv!

Sastojci oceana 21 će potaknuti stanično čišćenje, uklanjajući metaboličke otrove, teške metale i kemikalije, pomažući uspostavljanju hormonske ravnoteže.

U našem obrambenom sustavu neprestano se vodi borba između zdravlja i bolesti, života i smrti. Zdravlje ne znači odsustvo bolesti. To je potpuna psiho-fizička i socijalna ravnoteža organizma.

Dakle, ne biti bolestan ne znači da ste zdravi.
CaliVitini dodaci prehrani predstavljaju prirodan i nezamjenjiv izvor esencijalnih hranjiva neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma.
Unatoč činjenici da na naše zdravlje utječu okolina i naše genetsko naslijeđe, još uvijek, srećom, najviše utjecaja imaju naše životne navike koje stječemo i na koje možemo utjecati, u tome se očituje naša snaga!
Stoga se pitamo - što sami možemo učiniti kako bismo poboljšali kvalitetu svoje prehrane?
Neprestana potreba za velikom količinom energije, zahtijeva stalan dotok vitamina, minerala, nezasićenih masnih kiselina i ostalih hranjivih tvari te samim time upravo to predstavlja ogroman teret našem tijelu. Stoga će naše tijelo biti zahvalno na svakoj pomoći u vidu nadopuna prehrani.
CaliVita Int. u svojoj ponudi uz uobičajene suplemente nudi također jedinstvene proizvode na tržištu kao što su: Oxy Max, Oregano Oil, Virago, Paraprotex, Zen Tonic, Vein Protex, Liquid Chlorophyll.
SUPER MEGA 50 formula za osobe koje imaju povećane potrebe za vitaminima i mineralima: bolesnici i rekonvalescenti, sportaši, osobe koje vode aktivan život te čiji životni tempo iziskuje pojačanu psihofizičku izdržljivost.
Multivitamini po krvnim grupama (Vital A,B,AB,O) -  kao najnovija generacija multivitaminsko mineralnog pripravka koja sarži formulu s više od 50 aktivnih sastojaka osnaženu aminokiselinama, ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća, te koja je prilagođena potrebama pojedine krvne grupe.

Za razliku od genetike i okoliša na koje nemamo puno utjecaja, mijenjajući svoje životne navike izravno utječemo na svoje zdravlje i kvalitetu života.
Nažalost u današnje vrijeme svježe ubrano voće i povrće sadrži puno manje količine vitamina i minerala, koji se još dodatno gube i smanjuju uslijed skladištenja i termičke obrade, pripremanja i konzerviranja te se tako osjetno smanjuje sadržaj vitamina i minerala u njima.
Istovremeno svjedoci smo sve većeg zagađenja okoline kao vanjskih utjecaja - osiromašenim i zagađenim tlom, vodom i zrakom, problemima zbrinjavanja otpada, bukom, nuklearnom prijetnjom, radioaktivnim zračenjem ( računarski i TV ekrani) te stresom kao posljedicom sve veće nesigurnosti, nezaposlenosti i zagađenja – što dodatno povećava potrebu organizma za uzimanjem suplemenata.
Ostati zdrav danas znači uspješno se nositi sa svakodnevnim stresom. Kronični stres je neprirodan, jer djeluje stalno i podriva naše sposobnosti da održimo zdravlje. U prilog tome govori činjenica da se više od 70% zdravstvenih poteškoća i bolesti te izostanaka s posla (bolovanja) veže za dugotrajnu izloženost stresu. Zbog toga borba za smanjenje razine stresa postaje ključni dio zdravstvene strategije današnjice.
Ističemo naš proizvod STRESS B-KOMPLEKS.

Ističemo naš proizvod STRESS B-KOMPLEKS.

Kroničan stres slabi naš imunitet, doprinosi pojavi krvožilnih bolesti i srčane aritmije, sudjeluje u razvoju dijabetesa, slabi seksualne funkcije, ubrzava starenje i razvoj karcinoma.
Zbog toga je kontrola i regulacija stresa bitan preduvjet sprečavanja bolesti. Rhodiola Rosea ima sposobnost smanjiti pretjeranu reakciju organizma domaćina na stresore, kao i smanjiti štetne učinke stresora.
Ako neka biljka treba biti proglašena biljkom zaštitnicom obiteljskog zdravlja, onda je to svakako Rhodiola rosea – RHODIOLIN.

U današnjem modernom svijetu to je nužno za što uspješnije prevladavanje svih prepreka.
Na top listi najugroženijih nalaze se esencijalne masne kiseline, elementi u tragovima, minerali, vitamini i kisik.
Kisik je preduvjet da bi tijelo dobilo energiju iz hrane uz sudjelovanje vitamina, minerala i koenzima. Možemo reći da količina kisika bitno utječe na energetsku razinu organizma, funkciju imuniteta i na procese čišćenja organizma. To je vrlo jednostavna jednadžba života na Zemlji. Poražaavajuć podatak, kako se količina kisika u indusrijaliziranim gradovima smanjuje dok naša potreba za njim sve više raste ( potreba detoksikacije tijela, borba protiv virusa, itd.) ne treba nas potpuno uplašiti, nego samo probuditi i potaknuti da se sami pobrinemo za svoju dobrobit. Procjenjuje se da je prije 100 godina u zraku bilo 22% kisika, dok se danas taj udio smanjio na samo 19%, a u velikim gradovima i do 12 – 15%!
Naša pluća sve više udišu razne kemikalije, ugljični monoksid, prašinu i teške metale, koji svi zajedno doprinose povećanom broju zdravstvenih tegoba današnjice.
OXYMAX je odgovor CaliVite Int kao jedinstvenog proizvoda na ovu potrebu jer sadrži čak dvije tisuće puta više kisika od izvorske vode!!
 
Za sva pitanja, savjete i kompletnu ponudu naših proizvoda možete pogledati na našoj web stranici 
 
“Najveća je od svih ludosti – žrtvovati svoje zdravlje, ma šta to bilo; zbog sticanja imovine, zbog napredovanja u službi, zbog učenosti, zbog slave, a da o toj slasti i kratkotrajnim užicima i da ne govorimo. Šta više, zdravlju treba sve podrediti.”
Artur Šopenhauer


pozicija-na-pretrazivacima